"Для особливих людей, за бажані гонорари": Син Барі Алібасова розповів, для кого зараз виступає Алла Пугачова

Радянська і російська співачка Алла Пугачова зрідка виступає для певних людей. Про це розповів Барі Алібасов-молодший - син відомого російського продюсера в коментарі сайту "Дни.ру", передають Патріоти України.

Примадонна, за його словами, вже кілька десятків років може працювати тільки для тих людей, для яких хочеться, й за бажані гонорари. "Більше того, я впевнений, що гонорар для Алли Борисівни вже давно не є визначальним фактором для ухвалення рішень, працювати чи не працювати. За роки вже склалися "постійники", які хочуть бачити Аллу Борисівну, і до яких вона відноситься вже дещо більше, ніж просто до людей, які замовляють її на корпоратив", - говорить він.

Алібасов-молодший розповів, яким чином можна проявити неповагу до Пугачової. "Вона могла спокійно виступати для них безкоштовно, але якщо ти кличеш Примадонну, яка з поваги подарувала вам радість своїх пісень, мені здається, для таких людей, які заплатили гонорар менше, ніж гонорар, що входить в топ-3 гонорарів російських зірок, це просто плювок, в першу чергу, собі. А зниження гонорарів обумовлено тим, що вона їх не знижує, а просто отримує стільки, скільки їй пропонують друзі", - емоційно сказав він.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...