"Для вас я - Алла Борисівна": Андре Тан розповів про непростий характер Пугачової

Український дизайнер Андре Тан 26 жовтня відзначав своє 39-річчя. На честь свята він розповів про найбільш знакові події в його житті, зазначають Патріоти України.

Однією з таких стало знайомство з російською зіркою Аллою Пугачовою. Але, за словами дизайнера, їх спілкування одразу не задалося.

"У 1997 році я спеціально приїхав до столиці, щоб зустрітися з артисткою і показати їй ескізи нарядів, які створив спеціально для неї. Коли я зайшов до неї, сказав: "Здрастуйте, Аллл". Вона повільно повернулася і сказала: "Для вашого віку, молодий чоловіче, я – Алла Борисівна". Ну і розмова одразу не задалася. Вона порадила підняти мені навички ескізування", - написав Андре в своєму інста-блозі.

Також він згадав про весілля з дружиною Аліною, з якою після 10 років шлюбу розлучився. А також розповів про народження дочки Софії.

"Коли Соня народилася, моє життя повернулося на 180 градусів. Ставши татом, я почав розуміти, як же це все-таки буває важко. Проте ті емоції і та енергія, яку отримуєш - безцінні! Бажаю кожному чоловікові пройти через це", - додав дизайнер.

Крім того, Андре Тан подякував життю за все, що в ньому було прекрасного. "Я вдячний за це яскраве і дивовижне життя! Сьогодні я в Парижі піднімаю за неї келих. Далі - більше. З днем народження мене", - підсумував Андре Тан.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...