До 2 тисяч євро допомоги, безкоштовні продукти, житло: Як живе телеведучий-біженець Анатоліч у Франції

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який зараз перебуває в статусі біженця у Франції, розповів, що його сім'я на місяць отримує близько 2 тисяч євро допомоги, безкоштовні продукти і житло. Про це він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну, передають Патріоти України.

"Ми в статусі тимчасових біженців. Він дається на півроку – у нас до вересня. У нас сім'я з семи осіб: троє дітей і четверо дорослих. В місяць виплати на нашу сім'ю близько 2 тисяч євро, – розповів він. – Як зараз живе моя сім'я там – це дешевше, ніж жити в Україні".

За словами Анатоліча, 500 євро допомоги він віддає на ВСУ, ще 500 євро – родині французів, яка прийняла їх у своєму будинку безкоштовно, інші гроші – витрачає на бензин і продукти, хоча, крім усього іншого, вони ходять за безкоштовними продуктами. Анатолій додав, що його сім'я як багатодітна, могла отримати одноразову матеріальну допомогу в розмірі 600 євро, але він вирішив "не нахабніти".

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...