"До мене приїхала донька": Пономарьов показав світлину зі своєю найстаршою дитиною

Український естрадний співак і композитор Олександр Пономарьов опублікував рідкісний сімейний кадр зі своєю 23-річною донькою Євгенією від першого шлюбу з продюсеркою Оленою Мозговою.

Відповідний кадр з'явився на офіційній сторінці в Instagram Пономарьова. На фото батько з донькою лежать у траві й мило посміхаються.

"До мене приїхала донька, і ми разом вітаємо вас зі Святом Вознесіння Христового", – написав артист в Instagram.

Олександр Пономарьов показав 23-річну доньку Євгенію

Фанати були в захваті від рідкісного кадру з донькою і відзначили, що вона дуже схожа на зіркового тата.

"Як однолітки", "Донька красуня, ви схожі", "Брат і сестра", – писали під фото користувачі мережі.

Коментарі під фото
Коментарі в мережі
Коротко про знаменитість:
  • Олександр Пономарьов – український естрадний співак, композитор, актор, продюсер, автор пісень. Народний артист України.
  • Артист протягом 10 років зустрічався з донькою українського композитора-пісняра і співака Миколи Мозгового Оленою. У пари з'явилося двоє дітей – донька Євгенія і син Олександр Білоус (він пізніше взяв прізвище матері).
  • 2006 року співак одружився з Вікторією Мартинюк, яка народила йому сина Олександра 2007 року. 2011 року їхній шлюб розпався.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...