"До цього ніяк не можна звикнути": Злата Огнєвіч показала свого батька, який лікує поранених бійців на передовій

Українська співачка Злата Огнєвіч завітала в гості до своїх батьків у Києві, передають Патріоти України.

Як розповіла артистка, їй пощастило побачитися з батьком Леонідом Григоровичем, який вперше за шість місяців приїхав додому у відпустку з передової, де лікує поранених бійців. Батько співачки – полковник медичної служби, військовий хірург.

Огнєвіч попросила батька розповісти про свою роботу на передовій: "Травми в мирному житті і травми військових не порівняти. До цього ніяк не можна звикнути. І такий жаль. Більша частина цих людей молоді хлопці. Медицина виконує дуже велику роботу. Не можна зрівняти ні з чим, як працюють люди, з якою напругою", - поділився Леонід Григорович.

Та Злата попросила батька сказати шанувальникам щось життєствердне: "Людям треба набратися сил, терпіння. За нами буде перемога, ми їх обов'язково переможемо. Все буде добре. На нашій землі запанує мир, злагода і порядок", - сказав батько артистки.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...