До Великої війни практично не спілкувалися: Андрій Данилко розповів про стосунки з Софію Ротару, зокрема душевну розмову під обстрілом

Український артист, автор Вєрки Сердючки – шоумен Андрій Данилко пригадав розмову, яка сталася між ними у новорічну ніч з 2022 року на 2023, зазначають Патріоти України. Саме тоді РФ вкотре завдала Україні жахливого ракетного удару. Як зізнається шоумен, тоді виконавиця вперше за тривалий час йому зателефонувала. Він не став розкривати деталі діалогу, але зазначив, що все склалося дуже щиро.

"Ви знаєте, коли був Новий рік і бомбардування, з 2022 на 2023 рік, вона мені зателефонувала. Ніколи не телефонувала. І ми так якось з нею мило поговорили, якось так по-людськи", - поділився Андрій в інтерв'ю "И Грянул Грэм".

За словами зірки, через обстріл їхній настрій був не дуже святковим. Втім, вони знайшли час для душевної розмови, спустившись у підземний паркінг кожен окремо. З часом спілкування звелося до мінімуму, але Данилко час від часу надсилає жарти у їхній з Софією Ротару чат.

"І вона в такому була настрої… Ну жахливо ж все таки... Я її привітав. А я сам був, коли сім разів пролунали вибухи. Тоді був останній раз. Я їй іноді надсилаю якісь картинки, на кшталт "Позитивин". Тричі на день". Таке дурне, але миле. Для розрядки. А так ми не спілкувалися", - зізнався артист.

Також Данилко відреагував на мовчазну позицію щодо війни з боку співачки. На його думку, це залежить від емоційного стану кожної людини, тому судити не береться.

"Люди всі різні. Люди дуже дорослі і можуть погано почуватися. Люди можуть не знати, що сказати. Я тут не суддя", - пояснив Данилко.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Данилко пояснив, чому він виконує російськомовні пісні Вєрки Сердючки під час війни.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...