Дочка Ольги Фреймут у топі похвалилася пишною фігурою і запальними танцями (відео)

Дочка Ольги Фреймут в топі похвалилася пишною фігурою і запальними танцями - today.uaСтарша дочка Ольги Фреймут вже зовсім доросла. У дівчинки багато захоплень і вона розвинена не по роках. Перед шанувальниками 15-річна Злата похвалилася своїми танцювальними навичками, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм дівчинка-підліток опублікувала відеозапис, зроблений в одній з танцювальних студій Києва. Старша дочка української телеведучої і експерта з етикету постала одягнена в джогери, кроп-топ з довгими рукавами і трендовими зав'язками, а також в туфлі на високих підборах.

"Оh... she's back. Останнє танцювальне відео я постила в профіль близько пів року тому, і то зі свого класу, де мета була не робити перформанс, а ділитися хореографією", - зазначила в публікації Злата Мітчелл.

Як зазначила дівчина, останній раз вона публікувала відео своїх танців близько пів року тому. За цей час її майстерність помітно зросла. У новому ролику дочка Ольги Фреймут показала справжній хіп-хоп, підкорила пластикою, грацією і розтяжкою. На відміну від своєї мами Злата володіє пишними формами, проте це ніяк не позначається на її танцювальному таланті. І це відзначили її численні друзі і шанувальники.

"Красуня", "Це просто шикарно", "Я вражена", "Неймовірно красиво", "Божеее", "Молодець", "Дуже красиво, красуня", - пишуть фоловери.

Злата - старша дитина Ольги Фреймут. Дівчинка народилася в 2006 році від британця Ніла Мітчелла. Через 10 років ведуча стала мамою ще раз, подарувавши чоловікові Володимиру Локотко сина Валерія, а ще через рік - дочку Євдокію.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...