Догралась: У скандалістки Лоліти почали проявлятися перші симптоми хвороби Альцгеймера

Лоліта Мілявська
57-річна співачка Лоліта Мілявська, яка раніше нарікала на панічні атаки, поскаржилася на появу перших симптомів хвороби Альцгеймера.Своїми тривожними думками артистка поділилася у передачі "ДНК-шоу" на каналі "Пятница!", передають Патріоти України.

Так, колишня дружина Олександра Цекала вважає, що вона схильна до підвищеного ризику серйозних захворювань. Як виявилося, Мілявська вже здала тест на схильність до хвороби Альцгеймера, але результати поки не отримала. Проте налаштована Лоліта песимістично.

«З якихось речей, які транслювала своїм співрозмовникам, розумію, що у мене є ризик захворіти на Альцгеймера. Мене це змусило більше читати вголос, мови поки не почала вчити, але стала більше себе навантажувати. Ще пішла грати у театр, хоч і п'єсу було вивчити важко. Це робота над собою. Все в наших руках», — сказала Мілявська.

Цікаво, що кілька років тому виконавиця вже робила ДНК-тест, який показав досить несподівані результати. Виявилося, наприклад, що у Лоліти є проблеми з геном координації та орієнтації у просторі — через це їй важко даються деякі види фізичної активності — наприклад, танці або водіння автомобіля. Натомість лікарі запевнили Мілявську, що у неї немає схильності до алкоголізму — саме тому зараз вона не боїться пропустити чарочку-другу.

«Як людина, яка за кермом вже років 20 без єдиної аварії, я підсвідомо завжди розуміла, що повинна їздити дуже обережно. А ще мені завжди важко давалися танці. Все, що на сцені мені потрібно було станцювати, завжди вимагало великих зусиль. Хтось на це витрачав дві години, а я — місяць. І я не знала, що це ген. А ось гена алкоголізму у мене, до речі, немає, тому можу й зараз дозволити собі випити», — похвалилася Лоліта.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...