Доходи та власність актора перейдуть у розпорядження опікуна: Алену Делону призначили посилену опіку

Відомого французького актора Алена Делона помістили під посилену опіку через суперечки з його дітьми. Таке рішення нещодавно ухвалив суд і також заборонив чоловіку керувати власним майном. Про це пише видання Lefigaro, передають Патріоти України.

Тепер доходи та власність актора перейдуть у розпорядження опікуна, якого призначили судді. Хто саме це буде - поки тримають у таємниці. Відомо лише, що відповідна заборона може тривати 5 років і більше.

Цікаво, що адвокати зірки проти такого рішення. "Ми ставимо під сумнів необхідність такого обмежувального та примусового заходу. Ми чекаємо, чи подасть пан Делон апеляцію чи ні", - зазначили адвокати. Проте сам актор поки не говорить на цю тему публічно.

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...