Домашнє лікування не допомогло: Зірку "Моєї прекрасної няні" екстрено госпіталізували із коронавірусом

Російську актрису Ольгу Прокоф'єву госпіталізували через коронавірус, оскільки домашнє лікування їй не допомогло, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що коронавірус у неї виявили 28 вересня. За даними Telegram-каналу "Mash", актриса відчувала слабкість, а також у неї почався кашель. Виписані лікарями препарати їй не допомогли, і Прокоф'євій стало гірше.

Актрису сьогодні забрали по "швидкій" в лікарню. Лікарі почули хрипи і відправили на томографію грудної клітини. Виявилося, що у неї легкий ступінь ураження організму інфекцією.

Хто така Ольга Прокоф'єва

Ольга Прокоф'єва - радянська і російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації (2001).

Стала відомою після виконання однієї з головних ролей в популярному ситкомі "Моя прекрасна няня" (2004-2008). У 2007-2009 роках вела програму "Домашні казки" на телеканалі "Домашній". У 2017 році стала однією з співведучих програми "Суботній вечір" на телеканалі "Росія-1". У 2020 році стала постійною учасницею телегри "П'ятеро на одного".

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...