Допомагає, чим може: 13-річний син Тіни Кароль на кишенькові гроші купив солодощів, аби зустріти українських біженців у Варшаві (фото)

Син співачки Тіни Кароль, 13-річний Веніамін Огір, який живе та навчається у Лондоні, на шкільні канікули приїхав до Польщі, передають Патріоти України.

Хлопчик висловив бажання допомогти зірковій мамі підтримати українців, які змушені їхати до Польщі у пошуку притулку.

На центральному Варшавському вокзалі Веніамін зустрічав сім'ї, які приїхали з України, пригощав дітей солодощами. Подарунки для дітей підліток купив за свої кишенькові гроші, зекономлені за час навчання.

Тіна Кароль поділилася, що Веніамін також брав участь у акції зі збирання грошей для українських біженців в Англії: він танцював гопак в українському культурному центрі, де було зібрано три тисячі фунтів.

Гроші передали до Британського фонду допомоги постраждалим від війни в Україні.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...