Допоміг костюм медсестри: Стало відомо, як Кейт Міддлтон у студентські роки знову розпалила почуття принца Вільяма, після того як той втік, уникаючи серйозних стосунків

Принц Вільям та Кейт Міддлтон

Наразі родина Уельських виховує трьох дітей та разом зустрічає складні виклики долі. А свого часу вони були закоханими студентами.

Кейт Міддлтон свого часу під час сварки з принцом Вільямом помирилася з ним за допомогою костюму медсестри, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Королівський автор Роберт Джобсон розкрив деякі секрети особистого життя пари.

У книзі "Кетрін, принцеса Уельська" описується сцена, у якій дружина принца Вільяма привернула увагу майбутнього короля на костюмованому балу.

Це сталося, коли вони з Вільямом були молодими і закоханими. Тоді їм залишилося два роки до закінчення Сент-Ендрюського університету в Шотландії, де вони почали зустрічатися у 2002 році.

Однак на початку 2007 року пара посварилася. Як і під час минулого розриву, Вільям припинив стосунки через страх зобов’язань і занепокоєння щодо того, що піддасть свою кохану високому тиску та королівському стилю життя.

Тоді Вільям раптово скасував плани приєднатися до Кетрін та її родини на святкуванні Нового року. Потім він зателефонував, щоб сказати їй, що парі потрібно зробити перерву у стосунках, додавши, що їм обом може бути корисно отримати "трішки простору", щоб "знайти свій власний шлях".

Після цього майбутній король пішов відсвяткувати новий статус у нічний клуб.

Тим часом Кейт була спустошена, але не впала у відчай, написав Джобсон. Замість того, щоб сидіти і сумувати, вона з кількома подругами вирушила у відпустку на іспанський острів Ібіца. Повернувшись, Кетрін та її сестра Піппа почали активно ходити в нічні клуби.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон у 2007 році

Згодом у Вільяма почали зʼявлятися "другі думки" та він знову зустрівся з Кейт на костюмованій вечірці на тему "Freakin Naughty".

"Вона прибула в костюмі медсестри, і Вільям підійшов до неї. Потім вони провели першу частину вечора в глибокій розмові, перш ніж вирушити на танцювальний майданчик, де вони закінчили поцілунком", — розповів Джобсон.

Після примирення в 2007 році Вільям і Кейт заручилися в 2010 році і одружилися на розкішній церемонії у Вестмінстерському абатстві 29 квітня 2011 року. Наразі пара виховує трьох дітей — Джорджа, Шарлотту та Луї.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...