Допомогла пляшка коньяку: Хатня робітниця Пугачової Люся розповіла, як змогла потрапити до неї на роботу

Алла Пугачова, у якої працювала відома хатня робітниця російського шоу-бізнесу Людмила Дороднова, взяла її на роботу не відразу. Але пропрацювала в неї Люся, так усе називали Дороднову, довго. На її очах відбувалося особисте життя співачки.

Потрапила до будинку до Примадонни Дороднова у 1979 році. Працювати у співачки вона захотіла сама та й вигадала, як це здійснити. Вона привезла Аллі Борисівні розмальовані тканини, які зробила її знайома на замовлення, пише «Собеседник».

«Я приперлася до Алли з пляшкою коньяку. Пугачова цю нашу зустріч скрізь завжди згадувала, та й досі згадує. Ну, а що, з порожніми руками йти до неї було не зручно, цукерки не всі люблять, а коньяк завжди стане в нагоді», — згадала Люся.

На роботу Пугачова взяла Дороднову за протекцією колишнього чоловіка Тамари Міансарової. За словами Людмили, найкращі роки вона прожила з Аллою.

Хатня робітниця була свідком сходження Пугачової на естрадний олімп, її стосунків з усіма чоловіками. Вона допомагала з вихованням Крістіни Орбакайте, а потім і її сина Микити Преснякова.

За словами Люсі, Галкін — найкращий чоловік з усіх, що були у Пугачової. Він справді виявився розумним та талановитим в усьому.
Працювати в Алли Борисівни Людмила перестала у 2005 році. Тоді Примадонна розлучилася з Філіпом Кіркоровим й так сталося, що Дороднова залишилася з ним.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...