Дорофєєву запідозрили у вагітності, а вона вразила сімейним автопарком: навіщо номери "палити"? (фото, відео)

Надя Дорофєєва активно розвиває сольну кар'єру і зосереджена на втіленні в життя творчих планів. До слова, нещодавно вона зважилася на сміливий експеримент і змінила звичний колір волосся, ставши брюнеткою. Також артистка порадувала шанувальників несподіваним дуетом і навіть зняла відео на трек, але в призначену дату він так і не вийшов, передають Патріоти України.

Наді довелося пояснюватися з шанувальниками в Instagram, коли ж буде прем'єра її кліпу з репером Скриптонітом – "Невеста". За словами артистки, заминка сталася з незалежних від неї технічних причин. Втомившись відповідати на питання про дату прем'єри, Надя просто записала ролик, де відкриває сімейний гараж і підходить до одного з авто. "Коли всі запитують:"Де кліп?!"- підписала відео Дорофєєва.

Надя звикла одягатися в повсякденному житті зручно і комфортно – вона любить затишні речі оверсайз. Так, на ній - спортивні трикотажні штани прямого крою, подовжена туніка, трендова косуха, масивні черевики і тканинний шоппер через плече. Вона позує абсолютно без макіяжу, а волосся зібране в недбалий пучок.

У гаражі у Наді і Володимира стоять два авто - білосніжний позашляховик BMW і Tesla (авто має повністю скляний дах і вражаючий екран всередині, на якому артисти люблять дивитися фільми, сидячи в машині).

Шанувальники відразу припустили, що біле авто зареєстровано на Володимира Дантеса, адже у машини харківські номери, а сам співак родом з Харкова. Але Надя впевнено попрямувала до авто і підійшла до машини з боку водія.

До слова, подивившись відео, можна подумати, що у артистки круглився животик, але, швидше за все, такий ефект створюють багатошаровість і об'ємний одяг. Деякі з шанувальників припустили, що зірка вагітна, інші стали уважно розглядати автопарк зіркової сім'ї Дорфєєва-Дантес.

  • Вона там вже походу в положенні - на шоу не з'являється, туру немає. Дивно якось
  • Животик
  • Номерочки спалила
  • Опа, номер машини
  • У Вас харківські номери
  • Навіщо номери палиш?
  • Це ви даремно номера засвітили

До слова, виступ Наді на конкурсі "Міс Україна 2021", який відбувся 21 жовтня, розвіяв чутки про її цікаве положення. Зірка активно танцювала у відвертому латексному аутфіті, що оголив її плоский животик.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...