"Досягла дна": Знаменита голлівудська акторка зізналася в наркотичній залежності

Американська актриса Вупі Голдберг повідомила, що у 1980-х роках страждала від наркотичної залежності, передають Патріоти України з посиланням на мемуари зірки "Шматочки: моя мама, мій брат і я".

Зі слів Голдберг, вона почала вживати наркотики, будучи в шлюбі з її першим чоловіком і батьком дочки, Алексом Елвіном Мартіном. Після переїзду до Каліфорнії в її життя з’явився кокаїн і героїн. Цю шкідливу звичку вона набула на зіркових вечірках.

Вупі вважала, що може контролювати своє споживання наркотиків і була впевнена, що це залежність несерйозна. У своїй книзі вона описує себе як "дуже функціональну наркоманку", яка продовжувала працювати на знімальному майданчику протягом року, перебуваючи під впливом наркотиків, поки не усвідомила, що це почало позначатися на її роботі.

Актриса також розповіла про те, як одного разу на свій день народження вона зупинилася в готелі на Мангеттені, і один з її друзів дав їй унцію кокаїну.

Того вечора знаменитість одна сиділа на підлозі номера і вживала наркотик, а пізніше вночі покоївка увійшла в її номер і була сильно перелякана. Вупі подивилася в дзеркало і зрозуміла, що її обличчя вкрите кокаїном. "Мені було б так ніяково. Якби моя мати знала, наскільки кокаїн тримав мене у своїх пазурах, вона б просто сказилася. Я досягла дна", - зізналася актриса.

Голдберг зазначила, що її залежність стала настільки сильною, що в певний момент вона почала бачити галюцинації. На щастя, знаменитість змогла побороти свої шкідливі звички, коли змінила своє оточення і відмовилася від участі в вечірках. Під час реабілітації актриса набрала 20 фунтів ваги, але вважає це невеликою ціною за повернення на шлях виправлення.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...