Досить відверте та з "животиком": Дружина Віктора Павліка показала фото, яке раніше не наважувалася опублікувати

Дружина Віктора Павліка Катерина несподівано врішила поностальгувати за пережитою вагітністю. Вона поділилася з підписниками своєї сторінки в Instagram знімком, на якому її запам'ятали з «животиком» в чорному боді, передають Патріоти України.

«Під час вагітності не хотілося виставляти цю фотографію. А зараз, здається, прийшов час. Не вірю, що всередині мене мій Мишко. Сумую за вагітністю, прекрасний період життя», — прокоментувала знімок матуся, додавши, що зараз «все ж краще».

Фоловери підтримали Катю, написавши їй, що вона прекрасна і в вагітності, і в материнстві.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...