Дотеп не оцінили: Брітні Спірс публічно образила Крістіну Агілеру через її фігуру

Брітні Спірс

Американська співачка, володарка Греммі Брітні Спірс публічно образила свою колегу по сцені Крістіну Агілеру через зайву вагу. Відповідну заяву вона опублікувала в Instagram.

Зокрема, у соціальній мережі артистка оприлюднила зображення з цитатою: "Я виявила, що є один спосіб виглядати худим: тусуватися з товстими людьми". В описі під нею співачка пояснила, що якби виступала на одній сцені з танцюристами, як у Крістіни Агілери, то на їхньому тлі вона була б стрункою.

"Якби у мене були такі ж танцівники, як у Крістіни Агілери, я б виглядала неймовірно маленькою на сцені", - пожартувала Брітні.

Після такої заяви на всесвітньо відому співачку випав шквал критики, Спірс спробувала пояснити, що нікого не хотіла образити.

"Я в жодному разі не критикувала прекрасне тіло Крістіни, воно таке, яке воно є! Я була одного разу на її виступі і помітила відмінність людей на сцені! Вона красива сильна жінка. Спасибі, Крістіно, за те, що надихнула мене. Те, що я опублікувала, є проекцією невпевненості, з якою я весь час маю справу через те, як до мене ставилися мої батьки та засоби масової інформації... Я ніколи навмисно нікого не ображала, бо я знаю, що це таке" - пояснила вона.

Своєю чергою, Крістіна Агілера нічого не прокоментувала, а просто відписалася від своєї колишньої подруги в Instagram.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...