"Доведеться вирізати жовчний міхур": У внука Пугачової знайшли серйозне захворювання - у чоловіка пухлина

У старшого сина співачки Крістіни Орбакайте та онука Алли Пугачової Микити Преснякова виявили пухлину у жовчному міхурі, зазначають Патріоти України.

30-річний Пресняков не тільки погано почувається, але й дуже схуд за останній час. Про це він розповів у соцмережі після постійних запитань від шанувальників. Хлопець визнав, що абсолютно не приділяв уваги власному здоров'ю.

Холестеринові поліпи у жовчному міхурі утворилися через неправильний режим харчування. За словами Микити, на сніданок він міг добре поїсти, потім цілий день нічого не їсти, а вечеря теж була щільною.

Тепер Преснякову-молодшому належить сидіти на суворій дієті. Микита має намір виконувати розпорядження медиків, адже інакше на нього чекає операція з видалення хворого органу. За словами співака, хворобу неможливо вилікувати, але у нього є всі шанси пригальмувати її перебіг.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...