Довела цікавість до "кипіння": Осадча нарешті "видала" ім'я новонародженого сина

Катя Осадча з дітьми

Популярні українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов нарешті зізналися, що новонародженого сина назвали Данилом. Про це пара розповіла в шоу «Твій день», зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, Катя Осадча народила свого третього сина 19 серпня. Це сталося всього за п'ять днів до дня народження його батька — Юрія Горбунова, якому 24 серпня виповнився 51 рік. Це їх друга спільна дитина.

Пара виховує також 4-річного сина Івана, а у Каті Осадчої від попереднього шлюбу є ще дорослий син Ілля.

Ім'я новонародженого малюка до сих пір пара тримала в секреті.

Нагадаємо, перше інтерв'ю після народження сина Катя Осадча дала прямо з пологового будинку — вона заявила, що не планує засиджуватися в декреті.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...