Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України.

Анастасія змушена була викликати швидку допомогу. Після обстеження лікарі порадили співачці відпочити та приділити час відновленню. Тож Анастасія оголосила, що бере паузу в роботі.

«У зв'язку з тим, що я дала 80 концертів за рік, з яких вісім поспіль за минулий тиждень і два концерти за один день… Знімання кліпу, побутові проблеми, бізнес, скандали, діти, школа, війна, новини, стрес… Мамі сказали лежати. Відпочити і притримати коней. Я йду у відпустку. Все! У мене величезна перевтома, серце та тиск», — розповіла Анастасія.

Вона також додала, що попри все, їй вдалося зняти гарний кліп.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...