Довелося викликати швидку: Володимиру Остапчуку стало погано після виступу

Телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на погане самопочуття. Він розповів, що відчувши себе погано, спочатку намагався допомогти собі самостійно, приймав ліки. Але його стан погіршився. Тому не став ризикувати та викликав швидку. Медики надали допомогу Остапчуку, поставивши крапельницю, передають Патріоти України.

В Інстаграм Володимир розповів, що інцидент стався у Харкові, де він брав участь у вечірньому шоу. Незважаючи на нездужання та біль у шлунку, він вийшов на сцену. Але потім вирішив звернутися до медиків.

Ведучий шоу «Маска» на каналі «Україна» подякував професіоналам, які поставили його на ноги і повідомив, що почувається набагато краще.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...