"Довгий час не могла взяти себе в руки": Настя Каменських зізналася, чому погладшала за останні півроку (фото)

Настя Каменських все життя бореться з зайвими кілограмами. В силу своєї конституції тіла зірка має пишні форми і трохи що набирає вагу. Якийсь час артистка сиділа на правильному харчуванні і дуже рідко дозволяла собі якісь смаколики. Але на початку цього року вона зірвалася і почала поправлятися. Дружина Потапа розповіла, що ж послужило причиною, передають Патріоти України.

В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" вона зізналася, що на неї сильно вплинула смерть батька, який пішов з життя 25 січня 2021 року. Це підкосило не тільки маму співачки Лідію, але і саму Настю Каменських. Довгий час вона не могла взяти себе в руки, кожен день була поруч з мамою і всіляко її підтримувала. Все дійшло до того, що у співачки почалися панічні атаки, вона стала заїдати стрес і не встигла озирнутися, як поправилася.

Через це до артистки повернулися старі комплекси, але через емоційний стан Настя Каменських все ніяк не могла взяти себе в руки і почати худнути. Через деякий час біль вщух, співачка повернулася до роботи і почала займатися собою. Примітно те, що в колишню форму виконавиця так і не повернулася.

За словами Насті Каменських, ідеальних людей немає, і вона більше не хоче морити себе голодом, оскільки подобається собі такою, яка вона зараз є. Вона полюбила себе із зайвими кіло і, звичайно ж, у неї це не вийшло б без підтримки коханого чоловіка, мами і друзів.

І якщо раніше публіка хейтила співачку за зайву вагу, то зараз всі захоплюються, наскільки вона красива, сексуальна і елегантна. Все рідше в коментарях побачиш колючі зауваження, там все більше і більше з'являються слова захоплення.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...