"Доводиться бути і мамою, і татом": Тіна Кароль розповіла про складнощі у вихованні 12-річного сина (фото, відео)

Тіна Кароль живе в Києві, а її 12-річний син Веніамін - в Англії, де начається у школі. Мама з сином бачаться лише на канікулах, коли хлопчик приїжджає в Україну, або вони разом їдуть кудись на відпочинок. За словами артистки, їм цікаво разом подорожувати і вона дуже цінує цей час, передають Патріоти України.

"Поки він ще у мене не юнак, йому ще цікаво. Потім йому буде цікаво вже не зі мною, тому я намагаюся цей час надолужити, якось розширити його світогляд", - поділилася Тіна Кароль в інтерв'ю ЖВЛ.

В 2021 році артистка виконала спільну мрію зі своїм сином - побувати в Ісландії. Тіна Кароль виділила на поїздку 10 днів в своєму щільному графіку і замість морського відпочинку обрала відпустку в країні льодовиків, водоспадів і вулканів. Тіна Кароль досить вимоглива до свого сина. Навіть на відпочинку вона знаходить за що його посварити і вчить хлопця нести відповідальність за свої помилки. Якщо Веніамін зробив якийсь поганий вчинок, він знає, що йому доведеться виправити ситуацію. Разом з нею і сином подорожує ще й няня, яка допомагає Тіні в побутових питаннях. Артистка замінює 12-річному синові і маму і тата, і їй доводиться ділити з ним "чоловічі" розваги. В Ісландії Тіна з сином вчилася метати сокири, що є місцевою розвагою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...