Доводиться жертвувати своїм здоров'ям: Ведуча "Орла та Решки" розкрила приблизні гонорари на проєкті і поскаржилася на тяжку роботу (відео)

Ведуча "Орла і решки" співачка Мішель Андраде розповіла про приблизні гонорари ведучих проєкту. З її слів, вести тревел-шоу – дуже важка робота, тому і платити повинні відповідно, передають Патріоти України.

На питання про фінанси виконавиця відповіла українському журналісту Славі Дьоміну в новому випуску Слава+ на YouTube. Гостя зазначила, що кожному артистку платять по-різному.

Мішель розповіла, що не існує визначеної кількості грошей, які організатори платять усім телеведучим. Розмір гонорару залежить від умов, в яких знімається команда та завчасно обговореного контракту.

"У кожного по-різному. Дивлячись, які умови ти поставиш. Контракт можна обговорювати, скільки тобі потрібно", – поділилася Андраде. Інтерв'юер поцікавився, чи гонорар співачки варіюється між однією і двома тисячами доларів, на що вона відповіла, що, можливо, заробляє навіть більше.

Ведуча пояснила бажання приховати точну суму тим, що не любить розповідати про свої фінанси, бо це особиста домовленість між нею і організаторами. Окрім цього, Мішель зізналася, що зніматися в такому маштабному проєкті буває складно, адже за тиждень доводиться переносити десятки перельотів і жертвувати своїм здоров'ям.

Нагадаємо, що партнером по зйомкам Мішель в новому сезоні "Земляни" став ведучий Кирил Макашов. Разом зі знімальною командою вони літають в різноманітні країни та показують, як там можна жити на мінімальну суму та з безлімітною картою.

Коротко про зірку:

Мішель Андраде – українська співачка та телеведуча українсько-болівійського походження. У 2013 році взяла участь у шоу X-Фактор, де її помітив продюсер Потап. Вперше на великій сцені з'явилася 2 жовтня 2014 року, виступивши разом з гуртом Mozgi на концерті, який організував телеканал М1.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...