Дозволила рушнику впасти із голого тіла: Ілона Гвоздьова станцювала "стриптиз" та нарвалася на критику (відео)

Український хореограф Ілона Гвоздьова, яка нещодавно влаштувала романтичний сюрприз для чоловіка, вирішила розважити своїх шанувальників та обрала для цього досить незвичайний спосіб. Його вона показала в Instagram, передають Патріоти України.

Зірка опублікувала цікавий ролик, у якому позує перед камерою, прикрившись рушником.

Подібно Насті Каменських Гвоздьова робила не зовсім зрозумілі рухи під приспів з пісні гурту Mozgi «Привіт опа новий рік». Але, на відміну від NK, Ілона постала не в сукні казкової арабської принцеси, а в рушнику на голе тіло, причому, схоже, відразу після того, як прийняла душ.

Таким чином хореограф, ймовірно, хотіла показати свою струнку фігуру та привабливі форми. А в один із моментів зірка навіть зняла з себе рушник — такий своєрідний стриптиз. Але всі пікантні місця вона при цьому цнотливо прикрила.

Своїм ранковим танцем дівчина, швидше за все, просто хотіла повеселити фоловерів, але деякі з них не побачили в пристрасному танці нічого для себе цікавого й почали ставити «занудні» питання — «а до чого тут ванна до нового року», «навіщо це все», «у чому суть» і т.ін.

Звичайно, знайшлися й ті, хто похвалив Ілону за пластику, струнку фігуру та запальний танець, але це був, мабуть, не той ефект, на який розраховувала балетмейстер.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...