Дозволив собі "американську поведінку": Принц Гаррі примудрився остаточно розчарувати Єлизавету ІІ

Принц Гаррі примудрився остаточно розчарувати королеву Єлизавету, інформують Патріоти України.

Виною всьому стало безневинне різдвяне привітання, яке герцог Сассекський оприлюднив днями. На різдвяній листівці Гаррі поспішив уперше офіційно показати дочку Лілібет, яка народилася влітку.

Здавалося б, мир, дружба, жуйка, що може бути зворушливіше цього? Проте королівський інсайдер Шон Ніл заявив: зовнішній вигляд, який Гаррі обрав для цього знімка, явно не відповідає статусу герцога. До того ж, не в такому одязі хотіла б побачити онука і сама Єлизавета.
«Порвані джинси і босі ноги швидше уособлюють підлітків, що бунтують, ніж королівських осіб, які носять титули і займаються благодійністю. До того ж це перше Різдво без принца Філіпа, адже принц Гаррі проводив усі свої різдвяні свята з дідусем та бабусею. Для Єлизавети II цей американізм став символом того, що онук відмовляється від свого коріння», - висловився Шон Ніл в авторському YouTube-каналі.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...