"Дряпали один одному обличчя": Оля Полякова розповіла про сварки з чоловіком (відео)

Українська співачка Оля Полякова на YouTube-каналі Маші Єфросиніної в рубриці "Дорослі дівчатка" розповіла, що зараз відчуває кризу у відносинах з чоловіком, з яким вже 17 років перебуває в офіційному шлюбі, передають Патріоти України.

Зірка розповіла, що раніше вони з Вадимом Буряковським були найкращими друзями. Але через роки співачка почала відчувати нудьгу у відносинах, мовляв, немає колишньої пристрасті. "І нас штормить тихо. Я теж усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і задаєшся питанням: "І все? Кінець? Так завжди буде?". Природно, жінка незайнята йде і знаходить собі коханця, розваги, ще чогось. Жінка зайнята - десь сублімує", - розповіла артистка.

Також співачка згадала, що раніше вони з чоловіком були дуже вибуховими. Аж до того, що Оля могла вибігти з машини кудись в ліс, а Вадим намагався її знайти.

"Пам'ятаю, тікала з машини в ліс, а він за мною. Дряпали один одному обличчя. Це було жахливо! Згадую це життя... Сьогодні цього немає. З одного боку я цього вже не хочу, але, напевно, це і підігріває пристрасть. Так, проходить пристрасть, регулярний секс, романтизм, потяг. Але ти живеш з людиною для комфорту, у вас спільні діти, спільні цілі, ви дружні. Ти береш ці мінуси, якщо плюсів більше, ти прощаєш ці мінуси", - додала Полякова.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Творять дива! Злата Огнєвіч розповіла про п'ять "ритуалів краси", які доступні кожній дівчині

четвер, 18 квітень 2024, 6:56

Злата Огнєвіч - популярна співачка і просто чарівна жінка, яка у свої 38 років виглядає як молоді дівчина, адже має певні ритуали догляду за собою, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-допис артистки. Які правила краси має Злата Огнєв...