Друга за впливом жінка Великої Британії святкує 40-річчя. Як скромна дівчина Кейт Міддлтон стала претенденткою на місце королеви і королевою сердець сотень мільйонів по всьому світу

У неділю, 9 січня, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон святкує своє 40-річчя. Протягом останніх 10 років, із моменту одруження із Вільямом, герцогом Кембриджським, вона постійно працювала над собою: змінювала стиль, манери та навіть характер. Усе для того, щоб із простої й скромної дівчини "перетворитися" в аристократку, зазначають Патріоти України.

  • Стиль Кейт Міддлтон

Ставши герцогинею, Кейт довелося відмовитися від джинсів-скінні та мініспідниць. Згідно з протоколом, вона почала носити одяг більш стриманого стилю: капелюхи, довгі пальта й сукні яскравих відтінків, закрите взуття, вбрання переважно без глибокого декольте.

До статусу герцогині Кейт зодягала коротке вбрання і мішкуваті речі.До весілля з Вільямом Кейт тривалий час "шукала" свій стиль.

Змінилася й репрезентація брендів: якщо раніше Міддлтон зодягала речі винятково від вітчизняних виробників, то за 10 років у новому статусі її гардероб поповнився люксовими іноземними марками: Dolce&Gabbana, Chanel тощо.

Коли Кейт стала дружиною Вільяма, у ЗМІ активно писали про те, що вона може бути іконою стилю, як колись – принцеса Діана. А втім, хоч герцогиня має необмежені фінансові можливості, її одяг залишається суто "протокольним". Чого не можна було сказати про стильні експерименти леді Ді. Міддлтон доволі консервативна: вона не прагне "гнатися" за трендами в моді. Це стосується не тільки вибору вбрання, а й взуття. Варто зауважити, що кожен образ претендентки на місце королеви – вишуканий.

Герцогиня Кембриджська часто носить довгі сукні зелених або пастельних відтінків, рідше – червоних.

80% пальт Міддлтон — британських марок, а 10% - італійські бренди (Max Mara, Dolce & Gabbana та Miu Miu). Однобортні пальта домінують в гардеробі герцогині - 76%, а двобортні фасони — 24%

Єдиною пристрастю Кетрін стали прикраси. У неї вже є ціла колекція ексклюзивних коштовностей: із заручин – з великим центральним сапфіром відтінку Royal Blue (колись належало принцесі Діані), обручка з валійського золота (від Єлизавети II), із білого золота (подарунок від чоловіка після народження сина Джорджа).

У колекції Кейт є ексклюзивні прикраси.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...