Дружина не впізнає! Влад Яма показав радикальні зміни в зовнішності (фото)

Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном відпочивають в Майамі. У Флориді зіркова сім'я зустріла друзів-знаменитостей Дмитра та Ірину Монатік з синами, у співака якраз проходить тур по США, зазначають Патріоти України.

Влад із задоволенням ділиться в Instagram фото і відео з відпочинку. І ось на свіжому знімку хореограф вразив своїм перевтіленням – він збрив густу рослинність на обличчі!

Влад зробив селфі за кермом авто, і на фото його не впізнати – він голив вуса і бороду, і постав перед шанувальники з гладко виголеним обличчям.

"Ну привіт, 2007! Дружина не дізнається, вітерцем незвично обдуває, відчуваю себе голеньким,але в цілому добре", - відрапортував Яма.

Першими нового Влада оцінили його зіркові друзі. "Люкс", – заявив Анатолій Анатоліч," Гарний", - підтвердив Володимир Дантес. Підписники Ями стали активно ділитися своєю думкою.

"Чомусь відразу згадався танець з Наташею Могилевською в образі Маски (по-моєму це була самба?! Без бороди. А що сказала дружина?"–- поцікавилася одна з підписниць хореографа. "Поки мовчить", - чесно зізнався він.

  • Помолодшали років на 10 точно
  • Супер! Помолодшав! Красунчик
  • Дуже добре навіть
  • Шикарно!
  • Старим ще встигнете побути, а ось молодістю потрібно зараз насолоджуватися
  • Помолодшати. Був молодим став ще молодший

До слова, навіть у США Влад не пропускає бігові тренування. Разом з дружиною і сином він активно бігає і має намір відновити колишню форму.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...