Дружина Віктора Павліка показала, що чоловік подарував їй за народження сина (фотофакти)

Як повідомлялиь Патріоти України, 55-річний співак Віктор Павлік знову став батьком. 15 червня його нова дружина Катерина Реп'яхова народила свого первістка, і показала подарунок, який подарував Павлік. Фото подарунка щаслива жінка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Схоже, що новоспечена мама відійшла від пологів, оскільки поступово повертається до свого блогерства, і активно знімає сторіс для свого Instagram. Там, вона поділилася з прихильниками, що їй чоловік подарував за сина.

Співак презентував молодій дружині золоту каблучку з зображенням ніжки немовля. Також каблучка оздоблена фіанітами, і її вартість складає шість тисяч гривень.

Катерина одразу приміряла прикрасу і зробила знімок на пальці, а поруч із рукою мами видніються ручки хлопчика.

Павлік подарував дружині особливий подарунок (instagram.com/repyahovakate)


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...