Дружина Віктора Павліка відповіла на чутки про те, що співак полишив онкохворого сина перед його смертю

Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова, розвіяла чутки, що ходять навколо їхньої родини, передають Патріоти України.

У Instagram обраницю артиста запитали про те, чи дійсно Павлік полишив під час онкохвороби свого сина Павла, який пішов з життя у серпні 2020 року. Катерина запевнила, що усі ці закиди - брехня і співак до останнього залишався поруч із сином та турбувався про нього.

"Повністю все лікування - від організаційних до фінансових питань - було на Вікторі. І до останнього дня чоловік був поруч", - написала Репяхова.

Блогерка зауважила, що не може розповідати усіх подробиць цієї страшної трагедії в їхній родині. Однак вона запевнила, що її чоловік робив для сина усе можливе і до сьогодні щотижня навідується на могилу до Павла.

"Там багато є чого розповісти, але думаю, що я ніколи цього не зроблю. Скажу тільки так. Віктора можна вважати поганою людиною де завгодно, тільки не в цій ситуації. До сьогодні - кожну неділю Віктор на кладовищі", - додала Репяхова.

Як відомо, син Віктора Павліка та його ексдружини Лариси Созаєвої страждав на рак хребта. 2018 року у хлопця почали відмовляти ноги, після чого лікарі спантеличили родину жахливим діагнозом - саркома. Після 18 курсів хіміо- та променевої терапії хвороба відступила, але через деякий час повернулася знову і забрала життя 21-річного Павла.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...