Не в тата! Дружина Віктора Павліка вперше показала його батька (фото)

Український співак Віктор Павлік разом з дружиною Катериною, маленьким сином і тещею вирушив на Західну Україну, передають Патріоти України.

Дорогою подружжя завітало до рідного села зірки, Теребовлі, де мешкає 81-річна мама Павліка Олександра Григорівна. Жінка вперше побачила свого найменшого онука Михасика і була дуже тому щаслива.

А тим часом, дружина співака поділилася з підписниками своєї сторінки в Instagram архівним кадром, на якому зображений його батько Франко Павлік. До цього співак ніколи не показував рідну людину.

Шанувальники зірки зазначили, що його батько був дуже гарним, однак зауважили, що Віктор Франкович все ж таки більше схожий на свою маму.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...