Дружина Віктора Павліка з сином таємно виписалися з пологового будинку - не хотіли бачити журналістів

Катерина Репяхова активно веде особистий блог в Instagram, де розповідає про будні всієї своєї родини. 18 червня дружина Віктора Павліка скаржилася на "муки" материнства, рекламувала одяг для молодих мам, але про виписку з пологового будинку промовчала, повідомляють Патріоти України.

Як пізніше пояснила дівчина в "сторіз", вони з чоловіком вирішили не афішувати цю подію, оскільки не хотіли, щоб цей особливий для них день висвітлювали в ЗМІ.

"Спеціально не говорила про виписку, бо не хотіла, щоб журналісти приїхали. Знаю, що багато хто хотів, питали. Тому максимально намагалася не афішувати це. І Слава Богу нікого не було", - поділилася Катя.

Віктор Павлик зустрів молоду дружину букетом троянд, а маленького Михасика чекала кімната, прикрашена повітряними кульками. "Вдома дуже добре", - зазначила молода мама.

Пізніше Катерина все ж показала кадри, зроблені в день виписки. Для важливого дня дружина артиста вбралася у легку сукню з квітковим принтом, а з аксесуарів вибрала тонкий ремінець та нові сережки, які, за словами дівчини, вона планувала вдягнути на свій день народження - 13 червня Репяховій виповнилося 27 років.

Новонародженого малюка вдягли в ошатний білий бодік з іменною вишивкою. Обличчя хлопчика батьки вирішили поки не показувати.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...