"Друзі, вчора був кращий день за всю історію мого життя!": Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда

Леся Нікітюк ретельно приховує своє особисте життя після невдалих відносин з сусідом по сходовому майданчику. Однак артистка вирішила закрити тему своєї самотності і показала фото з новим бойфрендом, зазначають Патріоти України.

Успішна українська ведуча, судячи з усього, знову закохана. Зірка шоу "Хто зверху?" заінтригувала шанувальників фотографією з чоловіком, обличчя якого вона не показала.

Днями Леся Нікітюк відсвяткувала день народження. Телезірка закотила розкішну вечірку в стилі диско в одному зі столичних закладів. На свято вона запросила своїх друзів і колег, і поряд з нею був коханий чоловік.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз ведуча завантажила фото, на якому постала разом з чоловіком, що тримає її ногу. Молодий чоловік одягнений в стилі вечірки 90-х, але не дуже ярко, вибравши для себе образ авторитету. На ньому надітий класичний чорний костюм, футболка, а на шиї висить золотий ланцюг. Хоч Леся Нікітюк і закрила його обличчя смайликом в окулярах, вона все ж дала знати, що між ними стосунки, додавши смайлик в сердечках.


"Друзі, вчора був кращий День Народження за всю історію мого життя! Я дуже щаслива", - зазначила теледіва.

У минулому Леся Нікітюк обпеклася, зробивши своє особисте життя публічним. Хоч артистка і не показувала обличчя свого коханого, не з'являлася з ним на вечірках і не розкривала його особистість, роман був закінчений. Вона звинувачувала себе за те, що взагалі розповіла про свої стосунки. Мабуть, зірка пережила той випадок і вирішила не вірити в пристріт, знову заявивши про свої почуття.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...