Друзі, вчора почався мій шлях до ЗСУ": Відомий український співак пішов воювати на фронт

Відомий український співак пішов воювати на фронт

Лідер гурту "Фіолет" Сергій "Колос" Мартинюк пішов до ЗСУ добровольцем. На своїй сторінці в Instagram він опублікував фотографію у військовій формі.

Він зізнався, що це рішення далося йому не просто. За його словами, він довго думав над тим, чи йти йому в армію, щоб захищати Україну від російської агресії на фронті.

"Друзі, вчора почався мій шлях до ЗСУ. Рішення добровільне і зважене, на яке я і так наважувався занадто багато часу. Усе необхідне отримав, у найближчий місяць проходитиме базова підготовка. Годують смачно, люди навколо душевні, з усім іншим буду розбиратися по ходу. На зв'язку",- написав музикант у своїх соцмережах.

"Чудово розуміла, що в Росії без Кості їй робити нічого": Екс"ВІА Гра" Вінницька неоднозначно висловилася про Брежнєву і звинуватила її в "перевзуванні"

понеділок, 8 липень 2024, 13:50

Колишня учасниця гурту "ВІА Гри" Олена Вінницька різко висловилася про співачку Віру Брежнєву, яка свого часу її замінила в колективі, передають Патріоти України.. Вінницька неочікувано заявила, що не вірить у щирість колеги за сценою. На думку артистк...

"Навіть труп не віддадуть": Чоловік Валентини Хамайко пояснив, чому одружився лише після 18 років стосунків

понеділок, 8 липень 2024, 8:30

Чоловік ведучої "1+1 Україна" Валентини Хамайко - бізнесмен, а нині військовослужбовець, Андрій Оністрат - назвав причину їхнього одруження після 18 років стосунків, передають Патріоти України . На своїй Facebook-сторінці Андрій зазначив, що для них ц...