"Думаю, ревнощів все одно не уникнути": Горбунов показав старшого сина і розповів, як вони з Катею Осадчою дізналися про її третю вагітність

Продюсер, ведучий «Танців з зірками» на 1+1 Юрій Горбунов вперше після народження другого сина дав відверте інтерв'ю і розповів про особисте, передають Патріоти України.

Фотосесія для журналу «Теленеделя» відбулася у дворі і в будинку Юрія й Каті незадовго до народження другого сина, і напередодні дня народження телеведучого, який він святкував 24 серпня.

Під час розмови ведучий розповів, як вони з дружиною Катею Осадчою готували Івана до появи в сім'ї ще однієї дитини і чи ревнує Іван батьків до молодшого братика.

«Поки що ні, але готуємо Івана, щоб такого не сталося. Благо, у його друга Саші в садку є молодша сестричка Маша, і ми їх ставимо за приклад. Так що він дуже чекав появи малюка. Думаю, ревнощів все одно не уникнути, проте згладити цей момент можна. Як саме — на цю тему прочитали кілька книг», — поділився Горбунов.

Якщо Катя Осадча мріяла про доньку, то Іван хотів братика. І тепер він з радістю допомагає батькам піклуватися про новонародженого. Заради того, щоб провести час з братиком, Іван навіть відмовляється йти грати на дитячий майданчик і просить дати йому роботу.

«Він щасливий, що зараз в будинку такий шум. Іван носить його, допомагає сповивати і навіть сказав: „Мама, завантаж мене роботою по братику, щоб я теж був зайнятий“. А, коли ми цілий день були вдома, він навіть не пішов на прогулянку з нянею на майданчик, а цілий день був поруч. Тому сподіваємося, що так буде і далі», — розповів Юрій Горбунов.

Також ведучий додав, що у малюка, ім'я якого ще не розголошують, характер спокійний, а називають вони його ласкаво: «Наш маленький Лев».

Також Горбунов поділився, що вони з Катериною мріяли про ще одного малюка, але про вагітність Каті дізналися випадково. Це стало несподіванкою до новорічних свят.

«Ми удвох мріяли і планували ще одного малюка. Хоча вийшло, як завжди — тоді, коли цього зовсім не чекаєш. Ми зрозуміли, що це ВОНО, коли на новорічні свята Катя раптом каже: „Щось я сильно стала відчувати різні запахи: і те не подобається, і це. А тут взагалі кухнею пахне“. Я: „Катя, ти що?!“. Вона: „Точно! Я сама себе не впізнаю“. Ось так ми і дізналися про те, що у нас буде поповнення», — зазначив щасливий батько двох синів.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...