Думав довго? Репер Серьога, який хвалив Лукашенка, назвав кривавого диктатора Сталіна гуманістом

Білоруський і український хіп-хоп-виконавець Серьога назвав Йосипа Сталіна "великим гуманістом". За його словами, раніше він так само вважав, як і більшість, що революціонер "вбивця, який підписав безліч смертних вироків", передають Патріоти України.

Крім того, артист запропонував для початку вивчити матчастину, а потім говорити з ним на рівних. Про це він заявив у коментарі "Комсомольській правді". "Для того, щоб говорити на рівних зі мною і такими як я державниками, рекомендую для початку вивчити матчастину", – сказав Серьога.
Список літератури, який запропонував репер:
  • Микола Стариков "Війна. Чужими руками"
  • Михайло Хазін "Захід імперії долара і кінець "Pax Americana"
  • Михайло Хазін "Спогади про майбутнє. Ідеї сучасної економіки"
  • Галина Іванова "Історія ГУЛАГу.1918-1958"
  • Юрій Жуков "Інший Сталін"

Також знаменитість порадив ці книги прочитати людям в найближчому оточенні президента Білорусі, а особливо главам міністерств закордонних справ, культури, інформації, освіти та охорони здоров'я.

За словами зірки, після того, як люди прочитають цих "архівних істориків і дуже поінформованих підготовлених і авторитетних аналітиків", вони зрозуміють його дії, які були здійснені в медійному полі останнім часом

"Не вчіть історію за Солженіциним. Сталін – великий гуманіст, це говорю я, людина , якій майже 45 років. Коли мені було 20 років, я вважав так само, як і безліч моїх нинішніх опонентів: що Сталін – вбивця, який підписав безліч смертних вироків, що мучив і ґвалтував свій народ. Народ, який всупереч Сталіну виграв війну проти нацистської Німеччини", – підкреслив Серьога.

Коротко про знаменитість:

  • Серьога (Сергій Пархоменко) – білоруський хіп-хоп-виконавець. Перший музичний успіх до музиканта прийшов 2002 року з піснею "Загубили Лялю", а популярність – після виходу пісні "Черний бумер" 2004 року.
  • З 2004 року Серьога живе в Україні (у нього є дозвіл на постійне проживання), але зберігає білоруське громадянство.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...