"Думав, що знесло пів-обличчя": Актор Лінартович вперше розповів, як отримав поранення

Український актор Дмитро Лінартович розповів, як отримав важке поранення під Соледаром у боях за Україну. За його словами, снаряд прилетів через отвір в БТРі, в результаті чого він отримав контузію, передають Патріоти України.

У коментарі "Українському свідку" актор розповів, що у нього було відчуття ніби йому знесло пів-обличчя: "Немов ядро врізалося в скроню".

Він додав, що ситуація в Соледарі залишається дуже складною. Окупантів у цій місцевості дуже багато, але воїни ЗСУ дають їм відсіч, і навіть контранаступають.

Також Лінартович розповів, що на війні дуже важливий бойовий дух. "Дістати магазин, під'єднати, зняти запобіжник і зробити постріл – це не проблема. Головне - це внутрішній мотив. У московита мотиву немає, він слабкий і приречений. А наші воїни ловлять цей кураж, натхнення сіроманця і козака", - додав воїн ЗСУ.

Поранення Дмитра Лінартовича

Український актор і воїн ЗСУ Дмитро Лінартович отримав поранення в боях під Соледаром. Повідомлялося, що у актора важка контузія, але незважаючи на це він зміг записати потужне відеозвернення до українців, в якому запевнив, що на Україну чекає перемога.

Чим відомий Дмитро Лінартович

Лінартович став популярним завдяки ролям у таких фільмах як "Толока", "Гетьман", "Осінні спогади". Також він грає у виставах - "Циліндр", "Тарас Бульба", "Вкрадене щастя". Крім того, він є актором дубляжу.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....