"Думки, які сьогодні вдалося перетворити на вірші і музику": Monatik випустив музичний альбом про війну (відео)

Співак Monatik презентував новий музичний альбом. Туди увійшли пісні про війну в Україні. Відео опублікував на YouTube, передають Патріоти України.

"Моя особиста музична історія війни, яка, на жаль, триває. Принаймні ті думки, які сьогодні вдалося перетворити на вірші і музику. Історія війни у кожного своя, але дуже схожа, важка і страшна, але з вірою в майбутнє. З вірою в нашу перемогу", – написав артист.

Він зазначив, що майже п'ять місяців тривоги, страждання, страху і гніву, спроб знайти себе, всю сім'ю в розбитих мріях перетворилися на майже 19 хв. музичних роздумів.

"Сьогодні найголовніше – не втратити надію. Тому сподіваюся, що Art Оборона не отримає продовження і війна скоро зникне з України. А ця музика зможе відвернути, надихнути, нагадати... створення музики в ці часи, особисто мене, рятує і захищає від занурення в громіздку темряву", – написав Монатік.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...