Дуже боялася сказати правду: Антоніна Матвієнко розповіла, як мама відреагувала на її вагітність у 16 років (відео)

У легендарної української співачки Ніни Матвієнко троє дітей: старші сини продовжили справу батька - стали художниками, а ось молодша дочка Антоніна - відома співачка та екс-учасниця проекту "Голос країни", передають Патріоти України.

Мало хто знає, що Антоніна Матвієнко в 17-річному віці вперше стала мамою. Її обранець був на сім років її старший. Артистка шалено боялася реакції мами, проте вона, на її подив, відреагувала радісно."Вона сказала:"Ура, як добре". Вона зраділа. Мама нормально цю інформацію сприйняла без всякого чмирення, обзивання і стресу", - згадала Антоніна.

До слова, співачка в 1997 році вперше стала мамою, на світ з'явилася дочка Уляна. Вона прожила в шлюбі з коханим десять років, а після розлучення – повернулася до батьківського будинку.

Антоніна Матвієнко: творчість і особисте життя

Антоніна Матвієнко в 1999 році закінчила Київську спеціалізовану школу-інтернат ім. Лисенка. У 2010 році отримала диплом вокалістки народного співу. Артистка брала участь у першому сезоні вокального шоу "Голос країни". Вона продовжує записувати пісні та знімає відеороботи. Артистка у 2016 році народила дочку Ніну від співака Арсена Мірзояна. Зіркова пара у 2017 році зіграла пишне весілля.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...