Дуже бояться правди: У Росії заборонили концерти артистів, які виступили проти війни в Україні

У Росії почали забороняти запрошувати на концерти російських зірок, які висловилися проти війни в Україні. А також під забороною тепер і деякі українські зірки, які засудили президента РФ Володимира Путіна за кровопролиття в Україні. Про це повідомляє "Агентство", передають Патріоти України.

За даними видання, з деяких російських зірок почали брати зобов'язання, що вони не будуть виходити на сцену з будь-якою українською символікою і не будуть висловлюватися про агресивне вторгнення РФ в Україну 24 лютого.

Українські зірки, яким заборонили виступати в РФ: Іван Дорн, Макс Барських, Надя Дорофєєва, Потап і Настя Каменських, Світлана Лобода, Віра Брежнєва, Монатік, Алексєєв, групи "Океан Ельзи", "Один в каное", "Нерви".

Російські зірки, яким заборонили виступати в РФ: Максим Галкін, Валерій Меладзе, Борис Гребенщиков, репери NoizeМС і Oxxxymiron, групи "Каста", Anacondaz, "Кровосток", "Порнофільми", "2Маші".

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...