"Дуже боляче": Макс Тарапата розповів, як участь у "Холостячці" обернулася проти його рідних

Колишній учасник шоу "Холостячка-2" Макс Тарапата розповів про "атаку" хейтерів на його сім'ю після випуску, в якому він познайомив Злату Огнєвіч зі своєю сім'єю. Про це він поділився на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Моя мама сильно переймалася, коли на нашу сім'ю йшли образи... Адже як тільки не називали... Маму - прибиральницею та утриманкою, сестру - неадекватною, а сім'ю в цілому взагалі "з прибамбасами". Кілька днів вона плакала", - написав Тарапата.

За словами екс-учасника "Холостячки", це його дуже зачіпало. Він зазначив, що на екранах його сім'ю бачили близько 30 хвилин, за які встигли навішати масу ярликів.

Також він зазначив, що спостерігає за "атакою" заздрісників на Злату. Макс наголосив, що "холостячка" проживає своє життя і відчуває, як краще у першу чергу для себе.

"Вона глибока людина і щира у своїх мотивах і вчинках. Це жорстоко і несправедливо", — додав Тарапата. Він нагадав своїм дописникам, що за екранами телефонів і телевізорів перебувають живі люди. "Там так само є батьки, рідні та близькі, яким може бути дуже боляче!" - підсумував Максим.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...