"Дуже боляче": У родині Світлани Тарабарової сталося горе

Українська співачка Світлана Тарабарова розповіла про горе, яке сталося в її родині.

У своєму Instagram артистка повідомила, що на 71-му році життя помер її батько Василь. Артистка написала, що для їхньої родини це болісна втрата і їм всі буде не вистачати рідної людини.

Причину смерті тата Тарабарова називати не стала, утім у дописі вона відмітила, що сподівається, що рідній людині "вже стане легше". Тож, ймовірно, батько виконавиці хворів.

"Тато, я люблю тебе. Ми любитимемо тебе вічно. Ти навчив мене бути сміливою та сильною, ти навчив цінувати родину, вірити у мрію і не здаватись. Світла пам'ять, чоловік, друг, тато, дідусь Василь. Нам всім дуже боляче, сподіваюсь тобі вже легше", - написала виконавиця.

Батько Світлани Тарабарової / Фото: instagram.com/tarabarova

У коментарях під дописом артистку підтримали підписники. Вони висловили співчуття родині Світлани Тарабарової: "Мої співчуття, дуже шкода вічна пам'ять", "Щирі співчуття вам і вашій родині", "Співчуваю вам, тримайтеся".

Артистка подякувала за підтримку та зазначила, що для неї це болісна втрата: "Дякую всім за підтримку. Дуже боляче".

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...