Дуже гарний хлопець: Ексчоловік Ані Лорак Мурат показав, як виглядав 20 років тому (фото)

Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав архівний знімок 20-річної давності. Чоловік позував зовсім юним хлопцем. Відповідний кадр з'явився на сторінці турецького підприємця в Instagram, передають Патріоти України.

Він позував з об'ємною зачіскою, в темній кофтині і вже тоді у нього була коротка борідка. Крім того, в кадрі Мурат був зображений у хмарі густого диму, який розвіявся навколо нього. Він дивився в об'єктив впевненим поглядом. "20 років тому", – йдеться у підписі до зображення.

Нагадаємо, що Ані Лорак познайомилася з Муратом, коли відпочивала в Анталії. Тоді він працював в готелі простим менеджером, але завдяки новій коханій зміг отримати кілька бізнесів одразу. Пара зіграла весілля в 2009 році на дві країни – Туреччину та Україну. Причиною розлучення стали зради чоловіка, якого папараці постійно ловили в компанії різних жінок.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...