Батько не допоміг? На популярне шоу прийшла 17-річна дочка Костянтина Меладзе і вразила зізнанням

23 січня на 1+1 відбудеться прем'єра нового сезону музичного шоу під назвою "Голос країни". Так, на "сліпі прослуховування" прийшла дочка відомого продюсера і автора багатьох хітів Костянтина Меладзе – Лія. Співачка дуже здивувала глядачів у залі своєю появою, зазначають Патріоти України.

"Я з дитинства мріяла потрапити на "Голос країни". Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Щороку я хотіла прийти на "сліпі прослуховування", але мій перфекціонізм не давав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб "Голос країни" став початком моєї боротьби зі страхом "неідеальної себе", - сказала Лія Меладзе.

На питання, що відчувала співачка на сцені, вона відповіла: "У мене була абсолютна дереалізація. За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого більш особливого, ніж сцена "Голосу країни" у мене ніколи не було. Я була як уві сні".

Тіна Кароль феєрично повернулася на шоу "Голос країни" (фото, відео)Відомо, що 17-річна дівчина живе в Києві і має старшу сестру Алісу і молодшого брата Валерія. Навчалася в британській школі, а зараз готується до вступу в музичний університет США за спеціальністю "саундпродюсер". Лія виросла у творчій атмосфері, завжди захоплювалася музикою і створила групу FAR FOR, де виступала в ролі солістки до жовтня минулого року. Відомо, що Лія Меладзе зустрічалася з фіналістом третього сезону вокального проекту "Голос. Діти" Владом Фенічком. Разом вони святкували 16-річчя Лії. Вечірку організовував для дочки та її друзів батько Костянтин Меладзе. Чи зможе Лія Меладзе розгорнути крісла зіркових наставників, стане відомо в одному з ефірів шоу "Голос країни" на 1+1.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...