Дуже хочуть розправи: Онуків Пугачової погрожують відправити на "могилізацію"

Депутат Держдуми РФ Роман Худяков пригрозив відправити онуків Алли Пугачової на війну в Україні. А все тому, що сама Примадонна засуджує злочинний режим Кремля і навіть поппросила внести її в список "іноагентів" Росії, передають Патріоти України.

Так, Худяков у своєму Telegram-каналі написав, що 24-річний Дені Байсаров має військово-облікову спеціальність, тому він повинен отримати повістку і відправитися в Україну на війну. Виявляється, що Дені закінчив кадетський корпус, добре стріляє з карабіна, навчений рукопашному бою.

"Ось тільки велике питання - де він перебуває - він же "жив" у Лондоні. Нещодавно, щоправда, повідомляли, що він "крутить роман" зі студенткою МДІМВ у Росії і бачиться з "зірковою" бабусею. Але зараз призовників, яких не можуть знайти, вже починають оголошувати у розшук, у тому числі й міжнародний", - додав Худяков.

Та сама доля, за словами депутата, чекає і на 31-річного Микиту Преснякова, оскільки він потрапляє рядовим під часткову мобілізацію. Худяков зазначив, що навіть хлопці з "елітних" сімей мають воювати.

"Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію - без винятку. За онуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом, хто служити піде?! Хлопці з "простих" сімей? Так не вийде!" – написав Худяков.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...