"Дуже хотіла прийти": Чому Кейт Міддлтон не була присутньою на відкритті пам’ятника принцесі Діані

Герцогиня спостерігала за церемонією здалеку.

1 липня в саду Кенсінгтонського палацу відбулося відкриття статуї принцеси Діани, якій в цьому році могло б виповнитися 60 років. На церемонії були присутні 39-річний принц Вільям та 36-річний принц Гаррі, інформують Патріоти України.

Джерело видання Us Weekly повідомило, що Кейт Міддлтон дуже хотіла супроводжувати Вільяма в той день. «З поваги до принців Гаррі та Вільяма королівська родина вирішила, що цей захід має відбутися тільки для синів Діани, а не для широкої публіки. Кейт підтримувала Вільяма, хоча фізично не була присутньою на відкритті. Вона дуже хотіла бути там, але родина вирішила, що для неї й дітей буде краще залишитися вдома», — зазначив інсайдер.

Також стало відомо, що Кетрін з трьома дітьми «здалеку спостерігала» за церемонією. Очікується, що інші члени королівської родини відвідають пам’ятник принцесі Діані пізніше.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...