"Дуже лицемірна проповідь": У новій заяві Меган Маркл і принца Гаррі розгледіли черговий наїзд на королівську сім'ю

Хоча Меган Маркл і принц Гаррі обидва офіційно знаходяться в декретній відпустці після народження їхньої дочки Лілі, це не завадило їм опублікувати нову заяву, яка була оприлюднена на сайті їхнього фонду Archewell. Причому багато хто розгледів в ній завуальований наїзд на королівську сім'ю, зазначають Патріоти України.

У своїй заяві герцог і герцогиня Сассекські закликали людей проявляти співчуття та попросили ділитися з ними своїми історіями. Меган і Гаррі повідомили, що їхня місія — «сприяти системним культурним змінам — по одному акту співчуття за раз». Співчуття, на їхню думку, допоможе змінити світ на краще.

«Для нас співчуття означає більше, ніж визначення в словнику. Це означає прислухатися до страждань та радощів різних спільнот та інших людей. Це означає, що потрібно витратити час на те, щоб зрозуміти їх перспективи, досвід і потреби, грунтуючись на тому, що вони говорять, а не припускаючи, що їм потрібно. Це означає підіймати різні голоси та дати людям платформу для того, щоб вони могли поділитися своїми історіями. Це означає необхідність прийняти це нове розуміння і співчуття та привести їх в дію — для тих, хто найбільше цього потребує», — заявили онук королеви Єлизавети та його дружина.

Як вважає видання Daily Express, ці слова Меган і Гаррі могли приховано адресувати королеві та іншим членам сім'ї, яким вони раніше дорікали за черствість та ігнорування їх потреб. Меган говорила, що її ніхто не слухав в палаці, коли вона була на межі самогубства. А Гаррі заявляв, що сім'я зустрічала всі їхні скарги та прохання «повним мовчанням» або «повною зневагою». Так що заклики «прислухатися до страждань» — це може бути тонким натяком родичам принца.

А противники Меган і Гаррі розкритикували пару в соцмережах за чергову «лицемірну проповідь». І закликали їх самих проявляти більше співчуття — в тому числі й до батька Меган Томасу Маркла, з яким вона обірвала всі зв'язки та ігнорує його благання дозволити хоч раз побачити його онуків.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...