"Дуже приємно, що під піснею "Скандал" з 10 тисяч коментарів 9 559 про мене": Оля Полякова розповіла про розвиток конфлікту з Тіною Кароль (відео)

Скандал Олі Полякової з Тіною Кароль досі залишається обговорюваним у соціальних мережах та серед зірок. Днями "королева ночі" знову висловилась про конфлікт. Вона зазначила, що її колега вдало скористалась ситуацією, щоб випустити нову пісню, передають Патріоти України.

Оля Полякова взяла участь у подкасті з Потапом та Позитивом. З ними зірка обговорила, чи могло бути висловлювання про "плакальницю на похороні" і випуск пісні "Скандал" наперед продуманою піар-кампанією для обох знаменитостей.

Оля Полякова про скандал з Тіною Кароль

Співачка зізналась, що ні в якому разі не змовлялась із Тіною. Вона випадково обмовилась в шоу, а згодом її колега просто вдало використала це для просування свого нового "зухвалого" іміджу та пісні.

"Тіна завжди була генієм піару. Вона завжди вміє з будь-якої життєвої ситуації... Вона була, звичайно, готова до цього. Тому так і сталося. Я сказала, це не вирізали. Я зрозуміла, що це виглядає не дуже. Я зразу ж вибачилася і забула. А потім почалося це ось все. Пройшло і пройшло", – висловилася Оля Полякова.

Потап також зауважив, що Оля сильно вплинула на хід подій у кар'єрі Тіни Кароль. На що артистка відповіла з гумором: "Мені дуже приємно, що під піснею "Скандал" з 10 тисяч коментарів 9559 про мене".

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...