"Дуже щасливий, що вона поруч": 49-річний Ектор Хіменес-Браво показав свою маму (фото)

Відомий шеф-кухар і беззмінний суддя кулінарного телепроекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво рідко ділиться зі своїми шанувальниками сімейними фото. Однак цього разу вирішив усіх познайомити зі своєю мамою, з якою не бачився близько року. Він на своїй особистій сторінці в Instagram показав зворушливе фото, передають Патріоти України.

49-річний кулінар понад десять років живе і працює в Україні. Він зізнається, що сумує за батьківщиною (Колумбія). Так, Сьогодні, 18-го жовтня, він показав свою маму, яка спеціально приїхала до нього в Київ."До мене приїхала мама. Я не бачив її майже рік, і тепер дуже щасливий, що вона поруч", — розповів ресторатор.

Крім того, вони вирішили приготувати на сніданок традиційне Колумбійське блюдо.

Ектор Хіменес-Браво: особисте життя

Особисте життя цього харизматичного шеф-кухаря давно хвилює сотні тисяч прихильниць. У 2011 році у нього був роман з колишньою учасницею реаліті-шоу "Холостяк". Також журналісти підозрювали його у відносинах зі співачкою Наталією Могилевською, проте незабаром вони зізналися, що між ними виключно дружба.

На початку серпня він опублікував фото зі своєю коханою. Схоже, Ектор Хіменес-Браво щасливий і не самотній, але розкривати ім'я своєї обраниці не планує.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...